Halmi Móni

Halmi Móni

A formák világa

2018. augusztus 21. - Halmi Móni

Ez a föld úgy alakítja ki az életet magában, hogy bizonyos mennyiségű energiát zár körül. Az ember is ilyen: egy testben - ami egy tér - hordozunk információt. Ki kedves információkat, ki barátságos információkat, ki pedig gyűlölködő, arrogáns információkat hordoz: ezek vagyunk mi. A test az egészből egy részt körülzár és befogadja azt az energiát, amit ha tudatos, szeretne, ha nem tudatos, akkor örököl. Hogyan is örökölhetünk energiát, azaz információt? Mindenki ki van téve annak, hogy emberekkel érintkezzen: jó, rossz vagy valamilyen emberekkel. Amikor az én szüleim rosszak, akkor napi szinten annak az energiának vagy tudásnak vagyok kitéve, abból tudok befogadni, amiben élek: ez az öröklött energia, ettől leszünk olyanok, mint szüleink, hogy hat ránk az ő energiájuk, tudásuk. A tudatosság, értés: ha én rájöttem, hogy nem túl sok jó energiát örököltem, akkor akarjak ezen változtatni. A számomra jobb energiákkal, hozzám képest jobb emberekkel próbáljam körülvenni magam és azt a teret, amelyet testemnek hívok, ezekkel az új energiákkal próbáljam feltölteni.

Minden embernek van egy aurája is: ez a minket körülvevő energia. Ez is a testünk része, de finom testnek szokták hívni: része a tudatosságunknak és része önmagunk teljességének. Ezek azok az energiák, amelyek valamikor tetszettek nekünk, fontosak voltak számunkra. Olyan ez, mint amikor elsős vagy és tanulsz, de már tudod, hogy lesz második, sőt harmadik osztály is, de egyszerre nem tudod befogadni az összes osztályt, csak sorban: ha valamire vágyódtál, meg kell kapnod. Ez a teremtés: ha kérsz, akkor bejön az energia, amely elvezet ahhoz a tudáshoz, amit kértél. Hogyan? Úgy, hogy a körülötted lévő energia térben megjelenik: ha megjelenik, akkor biztos, hogy bejön, de csak akkor, ha az előtte lévő osztályokat is végigjárod. Lehet, hogy csak azt kérted, hogy Brad Pitt  legyen a pasid és ehhez elindul egy csomó fény, egy csomó tudás. A tudásaid között szerepelhet, hogy hogyan legyél szép, mert Ő is az, hogy hogyan legyél okos, mert fontos számára és a többi. Ha Te menet közben - ahogy tudásaid beérkeznek - változol, jobban fogod érezni magad. Szebb leszel, de lehet, hogy még Brad Pittnek nem lesz elég. Okosabb leszel, de még nem eléggé. Bármikor megállhatsz és dönthetsz úgy, hogy nem is Brad Pitt kell neked, hanem az a fiú, akivel menet közben találkoztál. Ha döntesz valaki mellett, akkor olyanná kezdesz válni, amivel annak a valakinek fogsz tetszeni. Az élet azonban nem ennyire egyoldalú. Ha te valakinek nagyon tetszel, akkor természetesen te is megfogalmazhatod, hogy te mire vágysz, te milyen partnert szeretnél: ha az a fiú igazán megismert, és beléd szeretett, akkor ő is alakulni, változni fog hozzád. Ez az, amikor a tér -  amely a test - változik. Minél több pozitív energia, tehát jóindulat kerül bele, annál szebb és annál jobb minőségű élet áll előtted. Minél több rosszindulat és negatív energia kerül bele, annál nehezebb életed lesz. Te gondold át, hogy mit is szeretnél. Milyen életet és milyen kapcsolatot akarsz. Úgy alakítsd át a fizikai testedet, azaz a teret, amely az egészből egy rész.

A minden egy része vagyunk. Kihasítunk egy részt az egészből és ebben formáljuk, alakítjuk magunkat. Az ember tudása egy folyamatos fejlődés: ha ezt - amit írok - megérted, akkor bármikor megváltoztathatod magad, az életed. Alkothatsz magadnak olyan testet, amelyben jól érzed magad, és alkothatsz olyat, amelyben szenvedsz. A tudatlanság által hozunk létre beteg testeket önmagunk, vagy gyermekünk számára. Tudatosan egyre jobb testre vágyunk és ezáltal egyre jobb életre is. Az életünk tőlünk függ.

Mi az eredendő bűn? Az a test, amelyben megszületünk. Azt hozzuk genetikánkon keresztül, ami a szüleink energiaszintjéből lehet. Ha jobb testre vágyunk, akkor alakítsuk át: ez az alkímia. Az alkímia értés, az értése annak, hogy honnan indulunk. Az értése annak, hogy milyen határtalan lehetőségek vannak még előttünk. Képzeljétek el, hogy az emberek csak jó energiából, csak szeretetből születnek. Meg fogunk akkor érteni mindent. Akkor érthetünk és nem arra kell használnunk minden tudásunkat, hogy hogyan győzzük le a másikat és hogyan kerüljünk fölé. Óriási a különbség, ha megértesz valamit, és olyanná akarsz válni, mint a számodra jobb emberek, vagy nem értesz semmit, csak el akarod foglalni a helyét a jobb embereknek. Legyen mindenki jó! Honnan szerzünk annyi jó energiát, hogy az én testembe is jusson belőle? A mindent kezdtük felosztani, részekre. A minden az tárol mindent: jót és rosszat is. Hogyan alakítsuk át a rosszat jó energiává? Egy technika segítségével: ez a technika az elektromosság. Az elektromosság kisüti a rezgését annak, ami jó vagy annak, ami rossz. Egyelőre nem tudják, hogyan. Sokkterápiának hívják és kísérleteznek még vele. Nem tudják, hogy mitől függ, hogy melyik információkat törli az agy: a jó vagy a rossz információkat. Attól függ, hogy az ember melyik információt hordozza, hogy milyen lesz világunk. A tudatosság ebben is segít. Láss rá önmagadra és keress olyan embereket, akik valamiben jobbak. Fogadd be az ő energiájukat és változtasd meg magad. Gyógyulj, szépülj, legyél kedvesebb, jobb. Az energiákat te magad kéred, mert Te irányítasz: ez a szabad akarat. Azt szeretném, hogy jobb legyek, hogy okosabb, bölcsebb stb., vagy azt szeretném, hogy rosszabb legyek, kegyetlenebb, boldogtalanabb, stb. Miért kérünk ilyet? Mert minden, ami eltér az átlagtól, figyelmet kap: a figyelem pedig energia. Energia, amitől többek leszünk, megsokszorozzuk a mi energia szintünket és még okosabbak, még bölcsebbek vagy még gonoszabbak leszünk. Gondoljuk át, hogy mit  kérünk. Felnőttként ez már felelősséggel jár. Minél több olyan testet hozunk létre, amely a bolygó tudatosságát lejjebb viszi, annál sötétebb lesz földünk. Annál rosszabb lesz élni rajta nekünk és gyermekeinknek is. Ez a mi felelősségünk. Erről írok legközelebb.

süti beállítások módosítása