Halmi Móni

Halmi Móni

A föld és az ég összeér...

2016. július 19. - Halmi Móni

Minden nap amikor felkelünk, valamilyen energia hat ránk. Szeretet, hála, öröm, békétlenség, depresszió, vagy gyilkos hajlam, érzés... Ilyen és ehhez hasonló energiák vesznek körül. Ebből építkezünk mindaddig amíg meg nem értjük, hogy kik vagyunk mi, és milyen energiát készülünk lehozni ide erre a földre. Mert mindenki aki lejön ide, hoz valamit. Valamit, amit hív a föld.

Amikor egy föld értelmezi magát, ugyanúgy működik, mint amikor mi emberként értelmezzük magunkat. Megállapítjuk hogy mit tudunk, és megállapítjuk azt is, hogy mit nem tudunk. Ezt teszi a föld is és így hív energiát, segítséget önmaga kiegészítésére. Amikor egy fény elindul ide, látja, hogy milyen formát kell, vagy lehet öltenie. Az ember itt a földön, egy lehetőség. Nagyon sok létforma él még itt. Például állati, növényi, kövek, kristályok, tárgyak, hangok, rezonanciák, és gondolatok is. Ezek mind létformák, amelyben fényként létezhetünk. Vagy hangként létezhetünk. A hangokat mi szabályozzuk az alapján, hogy milyen erőt hozunk le. A fény kiterjesztett energia. Egyenlőre úgy értelmezzük, ( bár ez nem igaz, csak a könnyebb értés miatt írom,) hogy a fény a minden. A minden nem születhet le ide, ahová csak hiány pótlásra hívják. Akkor csak hiányt elégít ki. Ha a föld azt jelzi, hogy erőre, hatalomra, becsületre van szükség, akkor elindul a fény egy része, és formát alakít ki közben. Hogyan? Úgy hogy a fény amíg egyenes vonalú egyenletes mozgást végez addig egyenesen fény érkezik ide. Viszont ha megtörik, bekerít egy teret, amelyet „rajzol” akkor formát alakít ki nekünk. Ebben próbáljuk meg lehozni mindazt amit a föld hívott ide. Minél bonyolultabb a forma annál jobban kell ügyelni arra, hogy zárt legyen és ne törjön meg, meg ha nyitott akkor a forma nem tudja megtartani a fényt, és elillan belőle. Minket viszont ígéret köt a földhöz, mert megígértük, hogy lehozzuk a fényt amire vár a föld. Az ember egy olyan forma, amely állandóan kinyit. Kienged minden fényt.

Miért? Mert rossz minőséget eszünk, amely kimarja gyomrunkat. Mert rossz folyadékot iszunk, amely tönkreteszi a bélrendszert, mert rossz minőségű levegőt szívunk be amely tönkreteszi a tüdőt, s elmegy belőle az energia. Nem tudjuk benn tartani a fényt, amely a lelkünk. Nem tudjuk magunkban tartani önmagunk azon részét, amely életet jelent számunkra. Lélek nélkül nincs élet. Ha a lélek megfelelő mennyiségben van benn a testünkben, lelkesedés, öröm, hála van bennünk. Az emberek nem élnek, csak vegetálnak. Ép testben ép lélek helyett épp hogy élek van. Minél több lélek tud, azaz fény tud benne maradni a testben, annál jobban érezzük magunkat, annál jobban játsszuk játékunkat és nem szenvedünk, hanem élünk. Viszont e helyett rengetegen játsszák úgy a játékukat, hogy szenvednek. Mi lehet ennek az oka? Az, hogy nem töltjük fel magunkat, illetve nem tudjuk feltölteni magunkat, mert kimegy belőlünk a fény, az energia, a tudás, a szeretet, az igazság, és bármi amit megtanultunk, újra és újra kell hogy tanuljuk, mert kimegy belőlünk, minden lehetséges résen.

Ennyire fontos a test. Ennyire jelzi, hogy lyukas, hogy nem tudja megtartani az energiát, tehát már azt sem amit eszel. Mi az oka ennek? Nem is gondoljuk, de ebben az étkezésünk a legnagyobb ludas.

Minden alkalommal valami új témát próbálok megértetni veletek. Mindent magamon próbáltam ki. Lehoztam magamból hatalmas fényeket, és mindig elment. Ideig óráig tudtam megtartani a fényt majd elillant. Nem értettem miért. Mit csinálok rosszul? Rá kellett jönnöm, hogy testünk tárolja a fényt. Azaz bármi ami bejön, minket tölt, ha bezárható testbe érkezik. Mindaddig amíg a testünk nyitott, máshová megy a fény, amit kértél. Nagyon sok spirituális ember van aki állandóan hozza le saját fényét, és azt látja, hogy körülötte mindenki töltődik, jól van, belőle. Ő pedig nem halad semmit. Az ő életében nem változik semmi. Ez mind a testünktől függ. Attól a testtől, amely meg tudja tartani a fényt, vagy attól a testünktől, amely képtelen megtartani a fényt. A feltalálók, csak agyukat tudják tölteni. Nem hoznak létre más zárt teret a testükben csak agyukat zárják. Annak, aki egészséges, az egész testét kell zárttá tennie, hiszen ha egészségesen gondolkozol, akkor az is a tested többi része, ugyanolyan fontos, mint az agy. Nem lehet csak az agyat fontossá tenni.

Mi kell ahhoz, hogy egy test bezárjon? Élelem. Abból épülünk fel. Milyen élelem kell ahhoz, hogy mindent bezárjunk a testben? Mindenféle. Mit jelent ez. A testünk különböző izomrostokból és sejtekből, és energiából épül fel. Az energia bejön a sejtbe, a sejt felépít egy izomrostot, és elkészült az ember egy része.

Nem így van. Az ember ma még élelem is. Ez a föld. A földelésünk a megevett táplálékunk. A földelés azt jeleni, hogy bennünk a föld és az ég, azaz a fény, összeér. Mikor? Ha eszünk. Fényből még senki nem maradt életben. Az ember úgy kapja testét, hogy elkeveredik a föld a fénnyel. Isten lehelete a fény, és a homok, az agyag, a föld. Csakhogy ezek szimbolikák. A szimbólum pedig valamit jelképez. A föld az számunkra amit megeszünk, amit a föld megtermel hogy ellásson bennünket. A fény pedig lelkünk, amely testet ölt ebben a földi síkban valamilyen formában. Még egyszer elmondom. A fény, azaz a lélek, nem csak emberi testet tud ölteni. Mindenféle test létezik itt a földön, csak úgy mint más univerzumokban is. Minél több a fény, annál bonyolultabb létformák születnek. Amikor még kevés fény jutott ide, akkor még csak papucsállatkák, vagy még előbb kövek, számunkra élettelen létformák születtek ide. Ma már ember is tud leszületni ide, aki akkor magasabb rendű minden létformánál itt, ha minden fényt amelyet lehoz, meg tud tartani. Abból tudod meg, hogy mennyi fény marad meg benned, hogy akarsz e mást bántani, vagy sem. Aki még fontosabbnak tartja önmagát másik emberi lényeknél, vagy akár állati, vagy akár növényi, és így tovább lényeknél, az még nem tárol elég fényt, nem született le teljesen. Aki pedig éli azt a csodát, hogy szeretjük egymást, az érti az univerzum szabályait, és nem törvények miatt, de próbáljobb lenni. Mindig. Addig viszont ameddig az emberek nem tudják megtartani a fényt addig segítséget jelent számukra az, ha valaki aki fény itt, világít nekik. Emberek ,akik többet tudnak, másoknál, vezetnek. Ez a jó. Viszont van olyan amikor nem tudnak többet másoknál, és mégis vezetnek. Hidd el nem könnyű vezetni, mert felelősséggel jár. A felelősség viszont automatikusan kialakul akkor ha megérted, hogy többet tudsz valakinél, és segítened kell. Ha rájössz erre, állandóan meg akarod téríteni a másikat, és olyanná akarod tenni, mint amilyen te lettél.

Érteni jó, de nem lehet azt feltételezni, hogy a másik nem érti azt, amit te éppen megértettél. Az emberek elfogadják, hogy tudnak, de azt nem hogy a másik is tudhat. Ha egy fényt nem tudsz rögzíteni magadból, akkor tanulj azoktól akik valamiben jobbak. Honnan tudom, hogy jobbak nálam valamivel? Onnan, hogy egészségesebb. A magyar nyelv a legkifejezőbb nyelv. Az egész, a tökéletes. Ennél kevesebb, azaz nem tökéletes, az egészségtelen. Tehát nem teljes. Minél többet tudsz, annál egészségesebb testtel rendelkezel, amely megtartja a fény nagy részét. A teljességet még senki nem hozta le. Még Jézus sem, még Buddha sem. Senki. De mindenkinek, és bárkinek megvan a lehetősége erre. Akárkinek. Mi kell ehhez? Egy egész, azaz egészséges test. Egy olyan test, amely bezárja a fényt, és benn tartja. A költők beszélnek erről, hogy váljunk fényoszloppá. Tartsuk benn a fényünket, amely akkor ha nem megy ki testünkből, világít. Nem foszforeszkálni fogunk, hanem bölcsességünk fényét szórjuk szét. Beszélünk, és hat. Igazat mondunk. Olyan igazat, amely felülírja az aktuális relatív igazságot. Egy ember akkor válik teljessé, ha minden fényét itt megjeleníti. Akkor változik a föld.

Mi van akkor, ha egy ember születése pillanatában minden fényt, amelyet a föld hívott, lehozott? A föld hatalmas mennyiségű tudást kér. Lehoztuk. Őssejtjeinkbe. Ahhoz, hogy ez aktiválódjon, nem kell más, mint egy egészséges érhálózat és egy egészséges nyirok keringés, és egy egészséges idegrendszer, amelyek szállítják egyik sejttől a másikig az információt. Van nekünk ilyen? Nincs. Nincs egészséges érhálózatunk, sem nyirokkeringésünk, sem ideg rendszerünk. Akkor gyógyítsuk meg. Hogyan? Úgy, hogy új sejteket hozunk létre, amelyek kommunikálnak egymással. Olyan sejteket hozzunk létre, amelyet meg tud tartani testünk. A sejtek egymással beszélnek. Egy erősen leépült test rengeteg problémás sejtet őriz. Nem adhatom hozzá teljes fényemet, azaz tudásomat ahhoz a sejt területhez amelyik beteg, mert nem bírja benn tartani a test. Csak annyit lehet hozzátenni, amennyit bent is tud tartani testünk.

Lehet tehát belülről haladni, azzal, hogy egyre jobb minőségű sejteket hozunk létre, majd elérünk a tökéleteshez, és lehet kívülről haladni, hogy egyből bejuttatjuk a fényt, de azt bent kell tudni tartani. A követelmény az, hogy olyan egészséges testethozzunk létre, amely benn tudja tartani lelkünket. Eehhez pedig mint mondtam fentebb, az élelem a kulcs. Erről írok legközelebb bővebben.

süti beállítások módosítása