Halmi Móni

Halmi Móni

A föld gyógyul

2020. szeptember 14. - Halmi Móni

Az emberek sok mindent hisznek magukról. Főleg azt, hogy mi vagyunk a legokosabbak, legbölcsebbek, legügyesebbek ebben az univerzumban. Tévedtünk. A legokosabbak, legbölcsebbek és legügyesebbek nem teszik tönkre azt, ahol élnek és nem teszik tönkre mások számára sem az életteret. Mi megtettük: tönkretettük, élhetetlenné tettük saját magunk számára és mások számára is. Ezért a mi felelősségünk vagy a mi leszármazottaink felelőssége ennek helyreállJtása. Amikor ezt megértjük, akkor életeket fogunk annak szentelni, hogy miért nem szabad több szemetet gyártani és miért ne fogyasszunk több kemikáliát. Ez a két kulcsfontosságú kérdés, ezen belül is a kemikáliával foglalkoznék, hiszen a szemét fontosságát már elkezdtük érteni. A kemikáliák olyan vegyületek, amelyek arra hivatottak, hogy helyettesJtsék az élőt. Valami hasonlót hozunk létre. Majdnem tejet, vagy majdnem vitaminokat. Amikor ezek megszületnek, akkor csak és kizárólag abból a tudásból tudnak megszületni, ahol tartunk. Ha megszületik egy vegyület, amely pontosan olyan elemeket tárolt, mint mondjuk a c vitamin, akkor mi elhittük, hogy feltaláltuk az életelixirt. Azért is mondom ezt, mert önmagában a c vitamin képes meggyógyítani a testet minden betegségből. Hogy lehet, hogy amikor már 10000 mg szedésénél járunk és még mindjg csak betegedünk tovább? Úgy, hogy rettentő nagy különbség van a szintetikus és az eredeti között. Nem ugyanaz a hatása és véletlenül sem tudja minden test befogadni. Minél élőbb (tehát jobb minőségű) egy test, annál kevésbé tudja befogadni az élettelent. Minél élettelenebb, annál kevésbé tudja befogadni az élőt. Amikor javítani szeretnénk testünkön, akkor muszáj végiggondolnunk, hogy a mi élő testünk és a mi halott ztestünk is hatni fog a földre. Élő, egészséges testből boldog életet teremtünk és senkinek sem ártunk. Nem bántjuk a földet, mert az egészséges test érti az egész fogalmát. Az a test, amely egészségtelen, csak részinformációkat ért az egészből. Részinformáció az például, hogy ”nekem legyen jó”. A nekem legyen jó így sajnos azt nem tartalmazza, hogy mindenkinek legyen jó. Ezért csak részinformáció. Minél több részinformációt ért meg valaki az egészből, annál egészségesebben gondolkozik.

Amikor egy ember meghal, akkor mindazt, ami ő volt, magába fogadja a föld. A föld betemet és magába fogad minket. Amikor a föld egy egészségtelen testet fogad magába, akkor ezáltal ő is egészségtelenebb les. Sok kemikália található bennünk. Nem cask azért, mert gyógyszereket szedünk, hanem azért is, mert amiket megeszünk vagy amiket magunkra kenünk, azok mind élettelen, egészségtelen dolgok. Abból, hogy szeretnél magad vagy családod számára életet adni, ami élettelen? Hiába főzünk egészségesen. Ma az egészség értelmezése rendkJvül sokféle. Aki nagyon egészségtelen, az képtelen befogadni az egészéges friss gyümölcsöket, képtelen megtartani magában, mert ki fogja méregtelenJteni. Hasmenése lesz tőle. Aki kicsit jobb állapotban van, azt csak jól megcsavargatja az egészséges étel és azt, aki tökéletes állapotban van, élteti az. Befogadja a gyümölcsöt, a zöldséget és jól érzi magát. Ezáltal amivé vált, teremt: azt, amit tud. Egy egészséges ember békét, szeretetet, örömet sugároz. A beteg az bántást, hisztit, arroganciát sugároz. Melyik szeretnél lenni? És mi a célod azzal a tudással, amit őrzöl? Akármi is a célod, sugárzol. Azt sugárzod, ami benned van. Minél jobban vagy, annál egészségesebb a kisugárzásod és minél rosszabbul vagy, annál bántóbb. Az egészség nagyon sokrétű. Nem célom, hogy mindent, amit gondolok róla, leírjam, de a földnek fontos, hogy legalább részinformációkat értsünk.

Amikor az ember kiad magából valamit, amire nincs szüksége, azt vizelet, széklet, izzadás, kilégzés és különböző szövetnedvek formályában teszi. Ezekkel az anyagokkal találkozik a föld, ha úgy tetszik befogadja azt. Ha olyan anyagokat küldünk magunkból a föld felé, ami gyógyJtja őt, akkor szebb lesz és egészségesebb. Ha pedig olyan anyagokat küldünk, amelytől ő is egészségtelenebb lesz, akkor az egészségtelen ember viselkedésére gondolj. Gondolj arra, hogy miután őt bántották, visszabánt: valószínűleg a föld is ezt fogja tenni, visszabánt. Hogy tud a föld bántani? Földrengésekkel, ami a mi testünkben a hányinger, hányás. Lávakitörésekkel, ami a mi testünben a magömlés, földcsuszamlásokkal, viharokkal, szél illetve hő túlzásokkal, stb. Minden bántás érint minket és az összes léformát, akik a földön élnek. Mi okoztuk ezt a számukra, ezért nekünk kell majd helyreálljtanunk ezt. Amikor valakit magába fogad a föld, akkor sajnos elindul egy lebontás. Porból lettünk, porrá leszünk. Mindent, ami élő, azt le tud bontani a föld, de semmit, ami élettelen, szintetikus, azt sajnos nem tud lebontani földünk. Tele vannak a készletek a földben, lebontásra váró szintetikus anyagokkal. Hogyan került a földbe? Általunk. Általunk, amikor szintetikus anyagokat ettünk és ürítettünk. Általunk, amikor a szintetikus anyagokat a föld “vitaminjának” használtuk. Általunk, amikor a légtérbe juttattunk olyan vegyületeket, amit még a víz sem tud eléggé felhigítani. Emberek: Jó reggelt! Hova kerülnek vajon az általunk előálJtott vegyületek, vajon nem mi fogjuk belélegezni azt? Vajon nem mi fogjuk a föld által megtermelt növényekből elfogyasztani azt? És mi történik a testtel, amikor bekerül a földbe? Szennyezi azt. Szennyezzük tovább halottainkkal. Azokkal a halottakkal, akik szinte élő szövetet már nem is tartalmaznak. Élő élelem nélkül nincs élet. Legalábbis mi emberek még függünk a tápláléktól. Jó reggelt kívánok! Mikor értitek meg, hogy abba a tálba, amelyből eszünk, nem szarunk? Ébresztő! Nagyon gyorsan kell cselekednünk és nagyon gyorsan kell leállítanunk mindent, mert a föld már nem tolerál. Ha azt akarjuk, hogy legyen élet a földön, akkor először nekünk kell megtanulnunk azt, hogy vajon miből is áll az élet. Hogyan épülünk fel újra élő szervezetté és elengedjük az általunk gyártott élettelen “élelmeket”. Az élelem a szóban is érzékelhető: ÉLŐ. Csak ez alkot újabb élő sejteket, amelyektől élni és gondolkozni fogunk. Minél jobban gondolkozunk, annál több életet tudunk megmenteni. Életet mi “teremteni” egy módon tudunk, ezt születésnek hJvjuk. Teremthetünk természetesen klónokat, amelyeket betiltottunk, mint ember, de nincs betiltva a növény és az állatvilág számára. Klónozunk, klónozunk és klónozunk. Ehhez képest az 5G kismiska. Azonban nagyon kevesen fogják hosszú távon elviselni. Erről írok legközelebb.

süti beállítások módosítása